STIRI  /  

  BLACK SEA DEFENSE & AEROSPACE 2018

  În cadrul celei de-a 7-a expoziții internațională BLACK SEA DEFENSE & AEROSPACE, SC ROMAN SA și-a făcut prezența, ca expozant, cu ultimul model de autocamion ieșit pe porțile fabricii în anul 2017.

  21 290 este un autocamion care a fost proiectat pentru a fi utilizat în două regimuri:

  • Autocamion pentru transport cu capacitate medie (ACMD)
  • Autospeciala pentru transport containere specializate (ACTS)

  Autocamion pentru transport cu capacitate medie (ACMD)

  Autospeciala pentru transport containere specializate (ACTS)

  Autocamionul 21 290 are un sistem de tracțiune 6x6 și este destinat aplicaților militare.Este echipat cu un motor MAN care respectă normele de poluare EURO 5, dar poate funcționa și cu combustibil unic NATO – F34 sau F54, are o putere de 290 CP, iar viteza maximă este limitată conform cerințelor la 90 km/h. Masa utilă a autocamionul este de 10000 kg și poate remorca o greutate de maxim 8000 kg.

  Standul ROMAN SA a fost vizitat de delegația Ministerul Apărării Naționale formată din : Andrei Ignat - secretar de stat al Ministerului Apărării Naționale, locțiitorul șefului Departamentului Înzestrarii colonel dr. Ing. Dumitru Ruicu și alți ofițeri din cadrul Departamentului, de delegații ale firmelor străine participante la expoziție (Lockheed Martin, Iveco, Rheinmetall, Plasan Sasa, etc) de reprezentanți ai ambasadelor acreditate la București) și un numeros public.

  Directorul Tehnic Tiberiu Klein a acordat un interviu postului de televiziune 6tv. Interviul este disponbil aici  Pe lângă ultima generație de autocamioane ROMAN, în cadrul expoziției au mai fost prezente și modele produse în anii anteriori, aflate în dotarea M.A.I.(Ministerul Afacerilor Interne) si M.Ap.N (Ministerul Apărării Naționale).
;
Date de contact
Str. Poienelor, nr. 5
Brasov, 500419 - Romania
Tel: +40 268 302125
Fax : +40 268 302147
Email: info@roman.ro
Unde distibuim
Unde distribuim
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! Roman S.A. www.roman.ro - Copyright 2017 © ROMAN SA - Design & coding by Plusnet